Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Direktorica negira zloupotrebu položaja

Optužbe Srpske napredne stranke, da je zloupotrebila funkciju i novcem "Vojvodinašuma" kupila stan, direktorica tog pokrajinskog predzeća, Marta Takač, odbacila je kao apsolutno neistinite.

Bankrot izbegnut, stanica ne menja lokaciju

Novosadski Privredni sud usvojio je plan reorganizacije ATP "Vojvodina", što znači da je to preduzeće izbeglo bankrot, ali ne i da će sigurno doći do izmeštanja Međumesne autobuske stanice.

Umro Šandor Kepiro

Bivši oficir mađarskih specijalnih bezbednosnih snaga Šandor Kepiro, koji je nedavno oslobođen optužbi za ratne zločine tokom Drugog svetskog rata, preminuo je jutros u 98. godini.

Svi kiosci GSP-a rade i u subotu

Novosađani koji još nisu kupili septembarsku markicu za gradski prevoz moći će to da učine i u subotu, kada vanredno rade svi prodajni šalteri Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Bez vode na Novom naselju

U periodu od 8 do 18 časova bez vode su stanari koji žive na Futoškom putu, od Bulevara Evrope do Bulevara Slobodana Jovanovića, kao i Bulevar Slobodana Jovanovića, od Futoškog puta do Ulice Branislava Borote.

Bez tople vode deo Limana 3

Stanovnici u pojedinim ulicama na Limanu 3 ostaće bez tople vode u petak, 2. septembra zbog prevezivanja na privremeni vrelovod u Balzakovoj ulici.